PRVENSTVO GRADA ZAGREBA 2024.

Na 33. Prvenstvu grada Zagreba, kojem je domaćin bio Gimnastički klub Dubrava, naši natjecatelji i natjecateljice postigli su izvanredne rezultate.

U obaveznom programu, ekipa mlađih kadetkinja (Erika Iskrić, Milana Bytkivska, Karla Slavica Gašparin, Tena Tkalčević, Ema Vajnreb, Magdalena Kruhak) osvojila je 1. mjesto. U pojedinačnom višeboju, Erika Iskrić (mlađe kadetkinje) i Bruna Pappo (kadetkinje) osvojile su zlatne medalje. Milana Bytkivska postala je viceprvakinja mlađih kadetkinja, dok je Karla Slavica Gašparin zauzela 3. mjesto.

U apsolutnom programu mlađih juniorki, Lotta Kalinski i Elena Chen briljirale su u pojedinačnom višeboju i na spravama. Lotta je osvojila 1. mjesto u višeboju te zlata na tlu i srebra na preskoku, ručama i gredi. Elena je osvojila broncu u višeboju, te zlato na preskoku i broncu na ručama, gredi i tlu. U juniorskoj konkurenciji, Mia Gašparin dominirala je sa zlatnim medaljama u višeboju i na svim spravama. Naša seniorka, Erin Bakran, postala je prvakinja Zagreba na gredi.

U slobodnom programu u kategoriji U1, Tonka Gregurić i kategoriji mlađih seniorki Lucija Dorić osvojile su 3. mjesta. Ekipa mlađih seniorki (Lucija Dorić, Idora Horvat, Tia Octenjak i Ana Slunjski) osvojila je 1. mjesto. U obaveznom programu, Karlo Kartelo (kadeti) i Noa Kutičić (mlađi juniori) bili su zlatni u svojim kategorijama.

U trećem turnusu, Veronika Antić (djevojčice obaveznog programa) i Darija Grabušić (mlađe juniorke obaveznog programa) osvojile su zlatne medalje u pojedinačnom višeboju. Ekipno, prvakinje Zagreba su djevojčice (Veronika Antić, Ana Mucić, Leona Baran, Sofija Ledinski i Elena Jozić), dok su viceprvakinje ekipa mlađih juniorki (Darija Grabušić, Marta Ivičić, Assia Georis, Ema Saratlija, Tamara Bošnjak i Margita Bujić).

Čestitamo svim natjecateljima i natjecateljicama na iznimnim uspjesima!

REZULTATI_žsg_apsolutni_program

REZULTATI_žsg_obavezni_program

REZULTATI_žsg_slobodni_program

REZULTATI_msg_apsolutni_program

REZULTATI_msg_obavezni_program

REZULTATI_msg_slobodni_program

REZULTATI_msg_univerzalni_program