PRVENSTVO HRVATSKE 2023.

25. i 26.11.2023. o organizaciji Gk „Salto“ Zadar u Dvorani Krešimira Ćosića, ŠRC „Višnjik“ održana su sljedeća natjecanja:

 - VIŠEBOJSKO I EKIPNO PRVENSTVO HRVATSKE U APSOLUTNOM PROGRAMU MŽSG;

 - VIŠEBOJSKO PRVENSTVO HRVATSKE U SLOBODNOM I OBAVEZNOM PROGRAMU MŽSG;

 - POJEDINAČNO PRVENSTVO HRVATSKE U UNIVERZALNOM PROGRAMU I APSOLUTNOM PROGRAMU         KATEGORIJE KADETA MSG.

 

Čestitamo našim seniorkama i mlađim juniorkama apsolutnog programa na ostvarenim ekipnim i pojedinačnim plasmanima na Prvenstvu Hrvatske!

Obje ekipe, seniorska u sastavu Magdalena Jurina, Marta Reljić i Lucija Dorić, mlađejuniorska u sastavu Mia Gašparin, Eva Makek i Elena Chen, osvojile su 1. mjesta.

U pojedinačnom višeboju Mia Gašparin osvojila je 1. mjesto, Magdalena Jurina i Eva Makek osvojile su 2. mjesta, a Marta Reljić i Elena Chen 3. mjesta u svojim kategorijama.

Iva Begić u juniorskom pojedinačnom višeboju, a Lucija Dorić u seniorskom bile su sedme.

U kadetskom slobodnom programu, Ani Marić, osvojila je četvrto mjesto.

Također čestitamo našim natjecateljicama i natjecateljima na izvrsnim rezultatima na Višebojskom prvenstvu Hrvatske u obaveznom programu!

Klara Redovniković zauzela je 2. mjesto u pojedinačnom višeboju mlađih kadetkinja, Idora Horvat ostvarila je 2. mjesto u pojedinačnom višeboju seniorki, Noa Kutičić osvojio je 2. mjesto u mlađejuniorskom pojedinačnom višeboju, dok je Žeželj Vita osvojila 3. mjesto u pojedinačnom višeboju juniorki.  

Jan Vlašić, mlađi junior slobodnog programa  i Ana Slunjski, mlađa seniorka obaveznog programa, osvojili su 5. mjesta u svojim kategorijama, Bruna Pappo bila je 6., a Hana Bočkor 7. u kadetkinjama obaveznog programa, mlađa kadetkinja obaveznog programa Elena Stepić bila je 8., dok je Karlo Kartelo osvojio 10. mjesto u kadetima obaveznog programa.

REZULTATI:

Rezultati - PH Zadar