III. kolo Kupa 2014.

U Zagrebu, 25.10.2014. održano je III. kolo Kupa Hrvatske. Naše vježbačice i vježbači nastupili su u čak 7 različitih kategorija, dječaci u kategorijama kadeta i juniora D programa te kadeta i juniora C programa, a djevojčice su nastupile u kategorijama mlađih kadetkinja i kadetkinja C programa te mlađih kadetkinja B programa. Osvojili smo sveukupno 4 pehara za ekipni plasman, te 6 medalja u pojedinačnoj konkurenciji.

U muškoj konkurenciji ekipa kadeta D, u sastavu Din Džanić, Mateo Mioč, Jan Zirdum, Toma Mimica, Luka Kovačević, Nikola Grošev i Luka Macan, osvojila je ekipno prvo mjesto, a proglašeni su i ukupnim pobjednicima regije u 2014.

U kategoriji juniora D, Marko Bakran osvojio je 2. mjesto.

Jakov Borovec, u kategoriji kadeti C, osvojio je pojedinačno 6. mjesto te potvrdio nastup na Državnom prvenstvu.

Juraj Berišić je, u kategoriji juniora C, osvojio odlično 2. mjesto te je također osigurao nastup na Državnom prvenstvu.

U ženskoj konkurenciji, naša ekipa mlađih kadetkinja u sastavu Laura Ana Bukovski, Lucija Jakopec, Karla Viličnik, Lana Šargač, Dora Jarni i Katarina Lončarić, po 3. puta ove godine ponovno je stala na pobjedničko postolje. Djevojčice su svoj program odradile bez greške i kao prvoplasirana ekipa u našoj regiji nastupiti će na Državnom prvenstvu. U pojedinačnoj konkurenciji Laura Ana Bukovski osvojila je 2. mjesto,  Karla Viličnik 4. mjesto, Lucija Jakopec 9. mjesto, Lana Šargač 11. mjesto, Dora Jarni 20. mjesto i Katarina Lončarić 24. mjesto.

U kategoriji kadetkinja C , ekipa u sastavu Dušica Kasun, Josipa Udovičić, Petra Jakopec, Laura De Villa, Clea Hajdaš Dončić i Paula Herceg osvojila je 2. mjesto. U pojedinačnoj konkurenciji zlatnu medalju i prvo mjesto osvojila je Dušica Kasun. Josipa Udovičić bila je 5., Laura De Villa osvojila je 7. mjesto, Clea Hajdaš Dončić 10. mjesto, Lara Sremec (kao pojedinka) 11. mjesto, Petra Jakopec 14. mjesto, a Paula Herceg 19 mjesto.

U kategoriji mlađih kadetkinja B programa imali smo jednu predstavnicu, Erin Bakran, koja se popela na najviše postolje. Odlično odradivši svoj program na sve četiri sprave zasluženo je osvojila 1. mjesto.

Čestitamo svim našim vježbačicama i vježbačima!

MSG III. KOLO REZULTATI

UKUPNI POREDAK MSG D PROGRAM - REZULTATI

MLAĐE KADETKINJE C - REZULTATI

KADETKINJE C - REZULTATI 

3. TURNUS - REZULTATI