Pojedinačno prvenstvo Hrvatske 2022 u Apsolutnom programu

Eva Makek je trostruka državna prvakinja na preskoku, dvovisinskim ručama i tlu, a Elena Chen dvostruka državna doprvakinja na preskoku i dvovisinskim ručama u kadetskoj konkurenciji! Eva Makek je osvojila srebrnu medalju na gredi! Bravo!

Mia Gašparin je dvostruka državna mlađejuniorska prvakinja na preskoku i tlu dok je na ručama osvojila srebrnu medalju! Čestitamo!

Magdalena Jurina kojoj je ovo prvo državno natjecanje u seniorskoj konkurenciji osvojila je odlično treće mjesto na dvovisinskim ručama u Apsolutnom programu odmah iza Sare Šulekić i Petre Furač! Bravo !!!

U mlađejuniorskoj konkurenciji u Apsolutnom programu Gabrijela Dučkić odradila je odličan višeboj dok je Iva Begić nastupila na dvije sprave, preskoku i ručama. Gabrijela Dučkić je osvojila  6. mjesto na preskoku od ukupno 15 natjcateljica, te 5. mjesta na ručama, gredi i na tlu. Iva Begić osvojila je 5. mjesto na preskoku dok je na dvovisinskim ručama bila 7. Dora Jarni nastupila je prvi puta u seniorskoj konkurenciji u Apsolutnom programu na gredi te je bila 11. Mia Gašparin je u mlađejuniorskoj konkurenciji na gredi bila 6. Magdalena Jurina je u seniorskoj konkurenciji osim na ručama nastupila još na dvije sprave te je bila 5. na tlu i 8. na gredi.Čestitamo svim našim natjecateljima na njihovim nastupima!

REZULTATI: https://gymscoring.com/live-results/1/2/1/17/3?apparatus_id=7 

ŽSG_REZULTATI_APSOLUTNI_PROGRAM_PPH