PRVENSTVO GRADA ZAGREBA 2023.

Prvenstvo grada Zagreba održano je 05.11.2023. u Sportskom centru Lučko.

Rezultati:

32. PRVENSTVO GRADA ZAGREBA -REZULTATI- POJEDINAČNI

32. PRVENSTVO GRADA ZAGREBA -REZULTATI- VIŠEBOJ

Jan Vlašić osvojio je 3. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji mlađih juniora slobodnog programa!

Gudelj Nina osvojila je 1. mjesto, a Tonka Gregurić 2. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji djevojčica obaveznog programa, dok je ekipa istog programa u sastavu Gudelj Nina, Gregurić Tonka, Vajnreb Ema i Legvard Lucija osvojila zlatnu medalju odnosno 1. mjesto! 

Ekipa mlađih kadetkinja obaveznog programa u sastavu Redovniković Klara, Stepić Elena, Iskrić Erika, Gašparin Karla, Tkalčević Tena i Bytkivska Milana osvojila je 1. mjesto, dok je ekipa kadetkinja obaveznog programa u sastavu Pappo Bruna, Bočkor Hana, Prelog Marijana, Sever Katarina, Ivičić Marta i Georis Assia osvojila 2. mjesto.

U pojedinačnoj konkurenciji mlađih kadetkinja Klara Redovniković osvojila je 1. mjesto, a Stepić Elena 3. mjesto. 

Karlo Kartelo osvojio je 1. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji kadeta obaveznog programa, a Noa Kutičić je osvojio 1. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji mlađih juniora obaveznog programa! 

Ekipa mlađih juniorki obaveznog programa u sastavu Večerić Karla, Batinić Ana, Bošnjak Tamara, Sarajlija Ema, Bujić Margita osvojila je 3. mjesto. 

Ekipa juniorki obaveznog programa u sastavu Octenjak Tia, Žeželj Vita i Čukelj Leona osvojila je 2. mjesto, a ekipa mlađih seniorki obaveznog programa u sastavu Horvat Idora, Jularić Lucija i Slunjski Ana osvojila je 1. mjesto.

U pojedinačnoj konkurenciji Octenjak Tia u svojoj kategoriji osvojila je 3. mjesto, a Horvat Idora 1. mjesto i zlatnu medalju! 

U višebojskom dijelu natjecanja apsolutnog programa u kategoriji mlađih juniorki zlatnu medalju osvojila je Gašparin Mia, srebrna je Makek Eva, a brončana Chen Elena, u kategoriji juniorki zlatna je Begić Iva, a u seniorskoj konkurenciji zlato je osvojila Jurina Magdalena. 

Pojedinačno po spravama Gašparin Mia osvojila je tri zlatne medalje, na dvovisinskim ručama, gredi i tlu, dok je na preskoku druga. Makek Eva osvojila je zlato na preskoku, a na dvovisinksim ručama, gredi i tlu je srebrna, dok je Chen Elena brončana na sve 4 sprave. 

Pojedinačno po spravama juniorka Begić Iva osvojila je zlata na sve 4 sprave, seniorka Jurina Magdalena na dvovisinksim ručama i tlu je prva, a na gredi druga, iza Bakran Erin koja je na gredi osvojila 1. mjesto. 

U kadetskoj konkurenciji slobodnog programa Marić Ana osvojila je 2. mjesto. 

U mlađeseniorskoj konkurenciji slobodnog programa Reljić Marta osvojila je 2. mjesto, a Dorić Lucija 4. mjesto.

Čestitamo svim natjecateljicama i natjecateljima koji su svojim nastupima pridonijeli odličnim sportskim rezultatima na Prvenstvu grada Zagreba!