PRIPREME U SELCU 2016.

28.07.2016. 16:00

Poštovani roditelji,

približava nam se termin ljetnih priprema u Selcu.

Obavještavamo vas da je polazak  u Selce predviđen 04.08.2016. u 8.00 sati ujutro, sa parkirališta Osnovne škole Mate Lovraka.

Molimo da sva djeca budu na mjestu polaska desetak minuta ranije.

Dolazak u Selce je oko 12.00 sati. Slijedi smještaj u sobe i ručak, a nakon toga nastavljamo prema predviđenom programu.

Povratak iz Selca planiran je 11.08.2016. u 9.00 sati ujutro. Dolazak u Zagreb je oko 12.00 sati, na isto mjesto kao i kod polaska.

Molimo sve roditelje koji dolaze direktno po svoju djecu u Selce da dođu najkasnije do 8.30, kako ne bismo kasnili u odlasku.

Naša adresa na pripremama je:

Hostel Karlovac

Ulica Emila Antića 69

51260 Selce

  

Predviđena su dva do tri  treninga dnevno ovisno o zahtjevima grupe, kao i zabavne i društvene igre u vrijeme između treninga i u večernjem terminu.

 

Za potrebe boravka i treninga predlažemo da djeca ponesu:

 

  1. Pribor za osobnu higijenu (četkica i pasta za zube, sapun, ručnik)
  2. Sobne šlape (natikače)
  3. Piđamu
  4. Natikače za plažu
  5. Kupaće gaćice (2 -3)
  6. Ručnik za plažu ( 2 – 3 )
  7. Kremu za sunčanje
  8. Kapu za zaštitu od sunca
  9. tenisice – obavezno!
  10. gimnastički dres (za nastup)
  11. majicu - sve za trening pa može i po 8 do 10 komada
  12. gaćice - sve za trening pa može i po 8 do 10 komada
  13. čarape- sve za trening pa može i po 8 do 10 komad
  14. Trenirku (komplet)
  15. Vjetrovku
  16. Majicu s dugim rukavima
  17. Eventualno još nešto odjeće i obuće ako smatrate potrebnim.
  18. Lektiru, stripove, karte, mikado, domino, video igrice, lopte za odbojku, picigin, tenis i sl.
  19. Novac za osobne potrebe (sladoled, sok, suvenir i sl.) Preporučeni iznos je do 10 do 20 Kn. po danu.  (Za mlađe uzraste novac je poželjno u sitnijem iznosu od po 10 i 20 kuna u koverti predati treneru s naznakom iznosa i imenom djeteta na koje se predani iznos odnosi)
  20. U kovertu staviti zdravstvenu iskaznicu s eventualnim naputkom o lijekovima koje dijete uzima ili koje NE SMIJE uzimati, te drugim osobitostima djeteta (alergija, noćno mokrenje i sl.).
  21. Poželjno je u kovertu staviti i telefonsku karticu (do 25 ili 50 kn) s telefonskim brojevima na koje se dijete (ili u izuzetnim situacijama i trener) može javiti. Ne preporučujemo mobitele!
  22. Ako djeca nose mobitel preporuča se da tijekom dana mobitel ostaje kod trenera te sa trenerom dogovorite vrijeme kontakta sa djetetom. Preporučamo da to bude u prijepodnevnim satima ( uglavnom sa manjom djecom koja su prvi put odvojena od roditelja, djeca emotivno vezana za roditelje, ili djeca nižih dobnih skupina )
  23. Popis svih stvari koje dijete ima sa sobom

Vjerujemo da smo ovim popisom pripomogli u opremanju i da ćete nakon priprema biti zadovoljni s onim što ćemo pružiti Vašoj djeci, a djeca u novu sezonu krenuti spremnija i motiviranija za rad, puna elana, novih doživljaja i iskustava.

Arhiva vijesti